Siste nytt

På denne siden vil det kontinuerlig oppdateres med nyheter, tips og triks samt veiledningsartikler for andre som ønsker å bli bedre på fotografering.

Portrett
Daniel Skog

Konfirmant: Espen

Konfirmasjonen er en stor dag i en ungdoms liv. En dag som på mange måter kan sammenliknes med et bryllup; Du opplever den kun én

Les mer »
Pressemelding
Daniel Skog

Premiedryss til Tidløs Media

Mandag var det klart for premieutdeling i den årlige Landskonkurransen til Norges Fotografforbund. Fotografer fra hele landet var samlet i ikoniske Abra Havn i Kristiansand

Les mer »
Kommersielt
Daniel Skog

Kristiansund Tennisklubb

Når jeg ble kontaktet av Kristiansund Tennisklubb som ønsket å markedsføre deres nye satsing på Padel var det klart jeg måtte stille opp for å forevige deres markedsbehov.

Les mer »
Event
Daniel Skog

BigBang @ Driv

Med 10 studioalbum, hele syv Spellemann-nominasjoner og mange førsteplasser på VG-lista bak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne.

Les mer »
Event
Daniel Skog

Chris Holsten @ Driv

Studentsamfunnet Drivs historie. Ikke siden 23. november 2019 har det vært avholdt en utsolgt konsert på SNN Scene med 800 solgte billetter.

Les mer »
Event
Daniel Skog

ISÁK skapte stemning på Driv!

Stjernetrioen ISÁK, bestående av Ella Marie Hætta Isaksen, Daniel Eriksen og Aleksander Kostopoulos, er velkjent for å skape god dansestemning, noe som også var tilfelle

Les mer »
Event
Daniel Skog

DebutUKA 2021

DebutUKA i Tromsø er en av Nord-Norges største begivenheter for studenter, og et soleklart «must» om du er ny student i Tromsø.

Les mer »
Bryllup
Daniel Skog

Ida & Jens

Flotte Ida og Jens giftet seg i fantastiske Tromsø Domkirke 19.06.2021. Skog Media var så heldig å få forevige den store dagen. Takk for tilliten!

Les mer »
Sport
Daniel Skog

TUIL – Kongsvinger

TUIL spilte mot Kongsvinger på TUIL Arena i Tromsdalen en flott sommerdag. Hjemmelaget fra Tromsdalen måtte se seg tapt 1-2 mot Kongsvinger.

Les mer »
Kommersielt
Daniel Skog

Karlsen Trafikkskole

Karlsen Trafikkskole er en lokaleid trafikkskole lokalisert sentralt i Tromsø sentrum rett ved brua over til fastlandet. Trafikkskolen har 6 engasjerte, humørfylte trafikklærere, og har

Les mer »
Familie
Daniel Skog

Familien Albertsen

En relativt kald novemberdag ble forandret til varme, koselige øyeblikk med denne flotte familien.

Les mer »
Reise
Daniel Skog

Nordlyssesongen er i gang!

Endelig fikk også jeg muligheten til å bruke kvelder og netter på jakt etter det majestetiske nordlyset utenfor Tromsø.

Les mer »