Siste nytt

På denne siden vil det kontinuerlig oppdateres med nyheter, tips og triks samt veiledningsartikler for andre som ønsker å bli bedre på fotografering.

Event
Daniel Skog

ISÁK skapte stemning på Driv!

Stjernetrioen ISÁK, bestående av Ella Marie Hætta Isaksen, Daniel Eriksen og Aleksander Kostopoulos, er velkjent for å skape god dansestemning, noe som også var tilfelle

Les mer »
Event
Daniel Skog

DebutUKA 2021

DebutUKA i Tromsø er en av Nord-Norges største begivenheter for studenter, og et soleklart «must» om du er ny student i Tromsø.

Les mer »
Bryllup
Daniel Skog

Ida & Jens

Flotte Ida og Jens giftet seg i fantastiske Tromsø Domkirke 19.06.2021. Skog Media var så heldig å få forevige den store dagen. Takk for tilliten!

Les mer »
Familie
Daniel Skog

Familien Albertsen

En relativt kald novemberdag ble forandret til varme, koselige øyeblikk med denne flotte familien.

Les mer »
Eiendom
Daniel Skog

Amfi Pyramiden

AMFI Pyramiden er et kjøpesenter med rundt 40 butikker, samt kafé og delikatesse.
Senteret ligger i bydelen Tromsdalen, med gangavstand for folk som bor i bydelen.

Les mer »
Event
Daniel Skog

Parkenfestivalen 2019

Parkenfestivalen er en utendørs pop-/rockfestival i Bodø som ble arrangert første gang i 2006. Festivalen foregår i Rensåsparken. Parkenfestivalen er organisert som en ideell stiftelse. Arrangementet foregår over tre dager, med «FamilieParken» og «Torsdag i Parken» dagen før selve festivalen.

Les mer »
Portrett
Daniel Skog

Caroline

Nok en kald vinterdag. Jeg tok med meg Caroline til Ersfjordbotn utenfor Tromsø for å ta noen skikkelige høst/vinterbilder.

Les mer »
Event
Daniel Skog

Gabrielle // Samfundet

Gabrielle spilte utsolgt konsert på Samfundet i Trondheim 18. november 2017. Tidløs Media AS var leid inn som fotograf for Starbox Music under konserten.

Les mer »