Bryllup

Bryllupsdagen er for mange den viktigste dagen i hele livet.

Fotografen på bryllupsdagen skal forevige de tingene du kanskje har glemt selv at skjedde på bryllupsdagen.

Tidløs Media har god erfaring med fotografering av bryllup, og har som mål å dokumentere så mye som mulig av det som skjer i løpet av den store dagen.

Fotografen skal være mer enn bare en fotograf. Fotografen skal også være en av deres nærmeste støttespillere gjennom bryllupsdagen, og på mange måter fungere som en ekstra venn og hjelpende hånd.

Enten du er bosatt i Kristiansund, Tromsø, Oslo, Lofoten, Bergen eller en annen fantastisk plass tar vi gjerne turen for å forevige din store dag❤️

Hva skjer på bryllupsdagen?

Hvordan selve fotograferingen skjer på bryllupsdagen er litt avhengig av hvilken av våre bryllupspakker dere har bestilt. Felles for alle pakkene fra «Sølv» og opp er at vi møter opp minimum 30 minutter før vielsen starter slik at vi får hilst på brudgom og annen nær familie, samt også slått av en prat med presten eller vigsleren slik at vi vet om det skal skje noe spesielt gjennom seremonien.

Når vielsen er slutt tar vi alltid bilder av minglingen utenfor vielseslokalet, før vi til slutt drar for å ta de «offisielle» bryllupsbildene.

På bryllupsbildene kan dere velge selv om dere vil ha med familie og barn på noen av bildene. Vi anbefaler at disse bildene tas først slik at barn og liknende kan sendes av gårde med andre slik at vi får fokusert på å få brudeparet i et avslappet modus. Da får vi alltid de beste og mest naturlige bildene.

Etter bryllupet får du tilsendt link til et nettbasert bildegalleri innen 3 uker fra vielsesdato.

Hva er inkludert i prisen?

De ulike bryllupspakkene har ulikt innhold. Felles for alle er at du alltid får med:

  • Forslag til takkekort
  • Personlig nettgalleri du kan dele med familie og venner
  • 3 stk gratis minialbum med de åtte beste bildene fra fotograferingen (etter fotografens valg)
  • 20% rabatt på første bestilling fra serien (gjelder bestilling utført innen 21 dager etter utsendt nettgalleri, og gjelder ikke album)

Jeg vil kun ha digitale filer

Hvis du ønsker høyoppløselige filer for å printe selv er nok ikke vi den du er ute etter.
Vi setter kvalitet på sluttproduktet høyt sammen med våre leverandører, og leverer derfor ikke høyoppløselige bildefiler for å være sikker på at du får så god kvalitet på produktene som overhodet mulig.

Jeg er solgt! Hvordan bestiller jeg?

Så fantastisk at du ønsker å bruke oss til å forevige din store dag ❤️ For å booke fotografering må du aller først finne ut hvilken bryllupspakke du ønsker. Alle priser og innhold finner du rett under her. Trykk på navnet på bryllupspakken eller scroll deg helt ned på siden for å komme til bookingskjemaet. Fyll ut det, så vil du bli kontaktet innen kun kort tid. Du kan også ringe oss på 70 30 98 09 for å bestille fotografering.

Priser gjeldende ved fotografering ut 2022:

Priser gjeldende fra 01.01.2023: