Bedriftstjenester

Så hyggelig at du har funnet veien hit!

Jeg regner med at siden du er her inne er du på utkikk etter en fotograf som kan forevige din arbeidsplass, produkt eller bedrift slik at dere enklere kan nå ut til deres ønskede målgruppe? Da er du på rett plass.

Vår fotograf har 10 års erfaring i fotofeltet, og har hatt spesialisering på konserter, festivaler og andre arrangementer, men er vel så kjent innen den ordinære, kommersielle fotograferingen. Akkurat det du er ute etter.

Hva kan vi tilby?

Vi i Tidløs Media kan tilby deg en fullverdig totalpakke som gjør deg klar til å gripe fatt i de utfordringene som måtte møte deg, uten at du skal måtte tenke på å lete nettet rundt etter lisensfrie «stock-photos» som du kan bruke til å markedføre dere produkt.

Men er det ikke dyrt å leie inn fotograf?

Naturligvis er det kostnader inne i bildet når du skal hente inn fotograf, men tenk på det på denne måten: Du skal kjøpe en tjeneste eller et produkt. Du vil vel gjerne vite hvordan produktet ser ut, eller kanskje vite hvem som står bak produktet eller tjenesten du skal kjøpe?

Det er nettopp her vi kommer inn. Ved å leie inn en profesjonell fotograf til å bistå deg med markedsføringen til din bedrift kan du være med å forme uttrykket din bedrift viser ut til kundene. 

Hvordan er prisene?

Vi har ingen faste priser for bedriftsfotografering da hvert enkelt oppdrag er forskjellig, og krever ulik tidsbruk, utstyr, personell og liknende. Alle oppdrag knyttet til bedriftsmarkedet prises individuelt, og du vil naturligvis få et helt uforpliktende tilbud fra oss før du eventuelt bestemmer deg for å booke fotografering. Trygt og enkelt.

Noen av våre kunder