Velkommen til oss

Skog Media har spesialisert seg på eventfotografering, noe som gjør oss til det perfekte valget til å fange øyeblikkene på ditt arrangement, uavhengig av om det er snakk om bryllup, festival, konsert, konferanse, foredrag eller bare en barnebursdag.

Hos oss er ingen oppdrag verken for små eller for store. Skog Media har kontakt med noen av landsdelens fremste personligheter innen foto og video, og kan levere totalpakker med både foto og videoproduksjon til en levelig pris.

Skog Media er godkjent av Luftfartstilsynet som droneoperatør i klassene A1 og A3.

Om oss

20210104_204824

Daniel Skog (f.1998) har holdt på med fotografering siden i 12-årsalderen, og tok i 2014 et valg om å lage bedrift av det.

Siden den gang har Skog Media sett dagens lys, og gjort oppdrag for kunder som Norges Skiforbund, Buktafestivalen, Sparebank 1 Nord-Norge, Parkenfestivalen, Sony Music Norway, NRK, Digitalsport, DNB Eiendom m.fl.

I tillegg til bedriftskunder tar også Skog Media oppdrag for privatkunder. Vi kan hjelpe deg med fotografering i ditt bryllup, konfirmasjon, barnedåp, eller kanskje du trenger nye familiebilder på veggen? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan love deg en rolig atmosfære under fotograferingen.

Fotografering

 • Portrett fra kr 1299,-

  Standard portrettfotografering for én person. Inkluderer én times fotografering.

 • Konfirmant fra kr 1499,-

  Fotografering av konfirmanten med nærmeste familie. Inkluderer også design av takkekort.

 • Familie fra kr 1499,-

  Samle storfamilien til de årlige familiebildene. Hos Skog Media får du en naturlig atmosfære som gir naturlige uttrykk.

 • Bryllup fra kr 3500,-

  Fang øyeblikkene på den viktigste dagen i ditt liv.Vi garanterer at vi får med de øyeblikkene du selv ikke tenker på.